Digital transformation

Digital transformation is introducing new technologies and changing business models. It is much more than “digitalization” of processes, which are currently the most common "digital" activities in many companies. Trainings in this field will help you understand the processes of digital transformation.

Digital transformation trainings

Digitalizacija: Spremembe v poslovnem in tehnološkem okolju
Recommended
Digitalna akademija DA! pomaga podjetjem hitreje oceniti lastno digitalno zrelost, razumeti logiko v ozadju digitalnih procesov in oblikovati konkretne korake na poti do digitalne transformacije oziroma učinkovite načrte za prehod na nove načine delovanja.

Digitalizacija: Širokopasovni dostop in EU Digitalna agenda
Recommended
Vsebina predstavi razsežnosti tehničnega in investicijskega načrtovanja širokopasovne infrastrukture.

Digitalizacija: odprto inoviranje & ustvarjalno razmišljanje
Recommended
Vsebina predstavi pristop ustvarjalnega razmišljanja in odprtega inoviranja in vključuje praktične delavnice na realnih izzivih.

Co-creation of solutions with high economic, social and environmental impact
Recommended
Participants are involved in the creative process of open innovation where they identify, design and evaluate new (digital) services or solutions using the SEROI + methodology (social, economic, environmental return on investment with open innovation). The topics for the workshop come from the priorities of business strategies or policies. The evaluation of the investment is done through economic, social and environmental indicators.

5G in vertical domains
Recommended
Training will address the basics of 5G technology and the application of technology across sectors.

Sodelovalna in videokonferenčna okolja za izvedbo poučevanja na daljavo
Recommended
Tečaj je namenjen pedagogom, ki se želijo spoznati z okolji in orodji, ki jim omogočijo poučevanje na daljavo. Zaradi situacije, ki zahteva, da se določen del učnega procesa izvaja na daljavo, je potrebno vedeti v katerih okoljih in s katerimi orodji se posamezni pedagog lahko opolnomoči, da je izvedba učnega procesa na daljavo karseda intuitivna, inovativna in preprosta, tako na strani same izvedbe procesa kot tudi za udeležence. Trajanje: 2 x 4 ure. Prvi del teorija, drugi del v praktični obliki.

Newsletter